ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Γιάννης Καλλιάνος: Σήμερα η κηδεία του πατέρα του – “Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του”

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 7λ. 37δ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, λίγο πριν τη κηδεία του πατέρα του, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα μέσα από ανάρτηση του στο Facebook, και μεταξύ άλλων αναφέρει πως “όλα θα πάρουν τον δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής δικαιοσύνης”.

“Να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειάς μου”, αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του.

Γιάννης Καλλιάνος: Το μήνυμα πριν την κηδεία του πατέρα του

“Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου:

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας Καλλιάνου, Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση των δικηγόρων του Αγγειοχειρουργού του νοσοκομείου “Αττικόν”.

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας, “διάβασα και άκουσα ότι οι γιατροί του Νοσοκομείου “Αττικόν” θα μηνύσουν τον κύριο Γιάννη Καλλιάνο και τον αδελφό του, γιατί δήθεν τους δυσφήμησαν. Εκείνο που θέλω να τους δηλώσω κατηγορηματικά είναι ότι η ανακοίνωση αυτή μου έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, γιατί αποδεικνύει μια απόλυτη έλλειψη σεβασμού στη μνήμη του πατέρα των αδελφών Καλλιάνου, ο οποίος μπήκε όρθιος, ζωντανός και αρτιμελής σε αυτό το νοσοκομείο και κατέληξε στο νεκροταφείο. Είμαι βέβαιος ότι οι δικηγόροι των ιατρών θα τους έχουν ενημερώσει ότι, όταν κάποιος υποβάλλει μια ψευδή μήνυση εις βάρος ενός που έχει δίκαιο, θα αντιμετωπίσει τη Δικαιοσύνη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και ενδεχομένως της ψευδούς καταθέσεως”.

Γιάννης Καλλιάνος: Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις

Σχολιάζοντας την υπόθεση Καλλιάνου, κυβερνητικά στελέχη ανέφεραν ότι συμπαραστέκονται στο πένθος του εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στον Γιάννη Καλλιάνο για την απώλεια του πατέρα του.

Παράλληλα ξεκαθαρίζουν πως ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες του βουλευτή, ο οποίος μιλά τόσο για άθλιες συνθήκες εντός του νοσοκομείου Αττικόν, όσο και για “φακελάκι” στον γιατρό.

Ωστόσο, τα κυβερνητικά στελέχη την ίδια στιγμή τονίζουν την αμέριστη στήριξή τους στους γιατρούς και συνολικά στο προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν.

“Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την απώλεια του πατέρα του. Ο Υπουργός Υγείας έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες. Τονίζουμε την αμέριστη στήριξή μας στους γιατρούς και συνολικά το προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν”, ήταν ολόκληρη η αποστροφή που αποδίδεται σε κυβερνητικές πηγές.

Ο Γιάννης Καλλιάνος, κατήγγειλε δημόσια τους γιατρούς στο Αττικό Νοσοκομείο ότι δεν πρόσεξαν όπως όφειλαν τον πατέρα του, ο οποίος τελικά κατέληξε.

Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση, ενώ διά των δικηγόρων του, ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής θεράπων ιατρός του πατέρα του Γ. Καλλιάνου είπε πως δεν ήταν δυνατή η διασωλήνωση του ασθενούς διαψεύδοντας πως πήρε “φακελάκι”.

Γιάννης Καλλιάνος: Η καταγγελία για φακελάκι και η απάντηση του γιατρού

Υπενθυμίζεται πως χθες, ο Γιάννης Καλλιάνος κατήγγειλε για ακόμα μία φορά τις τραγικές συνθήκες νοσηλείας και τα λάθη του προσωπικού, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο έδωσαν φακελάκι 500 ευρώ στον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του.

Μιλώντας στο MEGA και στο Live News είπε ότι “η μητέρα μου ένιωσε την ανάγκη να δώσει ένα χρηματικό ποσό στον θεράποντα γιατρό, σαν δώρο”.

Αποκάλυψε δε πως έστειλε μήνυμα στον γιατρό και του ζήτησε να δώσει πίσω στη μητέρα του τα χρήματα, ύστερα από τον θάνατο του πατέρα του, με τον καθηγητή Αγγειοχειρουργικής να του απαντά: “ντροπή σου!”.

Νωρίτερα την Παρασκευή, μιλώντας στον Alpha και στο T-live η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου τόνισε για τον θεράποντα γιατρό, καθηγητή Αγγειοχειρουργικής, ότι “πήρε τον φάκελο με τα χρήματα για να καλυτερεύσει τη ζωή του άντρα μου και τελικά τον πέθανε”.

“Χάσαμε δέκα μέρες που θα μπορούσε τώρα να ζει. Για τα καλά χέρια ήρθαμε εδώ. Τέτοια αλαζονεία, τέτοιο χάλι σε μάνα επιστημόνων δεν το έχω ξαναδεί”, πρόσθεσε η ίδια.

Διαψεύδει ο θεράποντας γιατρός: “Εξωφρενικό ψεύδος”
Να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής και θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ διέψευσε τον Γιάννη Καλλιάνο για το φακελάκι των 500 ευρώ.

Μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, διαψεύδει ότι δέχτηκε αυτή την προσφορά και διαμηνύει ότι “θα προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του”.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου αναφέρει τα εξής:

“Ο εντολέας μας Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει –καρτερικά –τη διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση, υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει:

ΟΥΔΕΠΟΤΕ αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς .Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ο λόγος που επέλεξαν να ανακοινώσουν τώρα τον χωρισμό τους

Φως στο Τούνελ: Νέες μαρτυρίες για τον νεκρό φαντάρο στη Ρω – Τι δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας του Μανώλη Τσικνάκη

Κυριακή των Βαΐων: Ο Πετρετζίκης είπε το μυστικό για τέλειο κουρκούτι και τραγανό μπακαλιάρο σκορδαλιά

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ