Έκτακτο: Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Κερατέα – Καίγονται σπίτια, ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά τώρα στην Κερατέα: Καίγονται σπίτια - Εκτροπή της κυκλοφορίας στην Λεωφόρο Λαυρίου, ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
έκτακτο-ανεξέλεγκτη-μαίνεται-η-φωτιά-203232

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Κερατέα που ξέσπασε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (30.06.2024). Δεν έχει ενιαίο μέτωπο, αλλά υπάρχουν τέσσερις εστίες. Στον οικισμό Πλάκα έχουν καεί σπίτια, ενώ μήνυμα από το 112 έχει σταλεί για την εκκένωση 6 οικισμών.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κερατέα συνεχώς ενισχύονται με τους ισχυρούς ανέμους να έχουν απλώσει τη φωτιά που έχει τέσσερις διαφορετικές εστίες. Το πύρινο μέτωπο ξεκίνησε από τον οικισμό Πλάκα σε περιοχή δίπλα σε σπίτια και εξαπλώθηκε. Στο σημείο υπάρχουν διάσπαρτοι οικισμοί, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν την επιχείρηση κατάσβεσης.

Φωτιά τώρα: Συναγερμός από την Πυροσβεστική για την Κερατέα

Στο σημείο πνέουν άνεμοι έως και 9 μποφόρ που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών, ενώ εστάλη ήδη μήνυμα από το 112 σε τέσσερις οικισμούς της περιοχής, καλώντας τους κατοίκους να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Για την διευκόλυνση των πυροσβεστικών επιχειρήσεων και την προστασία των κατοίκων ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, εκτροπή κυκλοφορίας γίνεται σε: 1) Παλαιά Λ. Λαυρίου και Λ. Πλάκας από την πλευρά Τογάνι και 2) Παλαιά Λ. Λαυρίου και Λ. Πλάκας από είσοδο για Μαρκάτι.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για τη Χριστίνα Παππά: «Βρέθηκε κάτι στον αυχένα»

Σύρος: Κατατέθηκε η πρώτη αίτηση υιοθεσίας παιδιών από παντρεμένο ομόφυλο ζευγάρι

Είναι 65, δείχνει 40: Η Άντζελα Γκερέκου υιοθέτησε το χρώμα μαλλιών που «κόβει» χρόνια και φωτίζει το πρόσωπο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ