Δημήτρης Σταρόβας: Ευχάριστα νέα, παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής αλλά όλα πήγαν καλά και αύριο παίρνει εξιτήριο.
δημήτρης-σταρόβας-ευχάριστα-νέα-παίρ-195014

Ο Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται για δωδέκατη ημέρα στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό. Ο 61χρονος καλλιτέχνης, που έχει ξεκινήσει να λέει τις πρώτες του λέξεις και προτάσεις, το βράδυ της Τετάρτης 23/5 πέρασε δύσκολες στιγμές, καθώς είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής. Ωστόσο, σήμερα πηγαίνει καλύτερα και τα νέα για την πορεία της υγείας του είναι ευχάριστα μιας και αύριο, 29/5 παίρνει εξιτήριο.

Δημήτρης Σταρόβας: Παίρνει εξιτήριο, τι λέει η Ματίνα Παγώνη

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα ο οποίος παραμένει στο Τζάνειο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Σύμφωνα με το Πρωινό ο καλλιτέχνης είναι καλύτερα και αύριο, 29 Μάη παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η Ματίνα Παγώνη είπε στο Πρωινό: «Ο Δημήτρης Σταρόβας βγαίνει αύριο από το νοσοκομείο. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των γιατρών και των καρδιολόγων και των νευρολόγων που τον παρέλαβαν. Έκαναν ό,τι καλύτερο.

Όλα θα πάνε καλά και από εδώ και πέρα θα ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών. Σύντομα θα είναι κοντά μας. Σταδιακά ρυθμίζονται όλα για τον κάθε ασθενή και από εδώ και πέρα χρειάζεται προσοχή».

Σημειώνεται ότι το εγκεφαλικό επεισόδιο δεν του άφησε κάποια βλάβη. Η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής, περπατάει κανονικά και η ομιλία του έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, γεγονός που σημαίνει ότι ο γνωστός ηθοποιός χρειάζεται κάποιες λογοθεραπείες τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη μίλησε στη δημοσιογράφο του Happy Day, Βιβή Μπουγιούρα, η οποία το πρωί της Πέμπτης 23/5 αποκάλυψε πως ο Δημήτρης Σταρόβας είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ωστόσο οι ίδιοι παραμένουν ψύχραιμοι και περιμένουν τους θεράποντες ιατρούς για να τους ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του.

Δημήτρης Σταρόβας: Το σημείωμα με το κλειδί του Σολ και τα 2 ονόματα

Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από μερικές ημέρες. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση, ενώ η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και δεν έχει απομακρυνθεί στιγμή από το νοσοκομείο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε σήμερα ότι επισκέφτηκε τον Δημήτρη Σταρόβα στο νοσοκομείο. Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δημοσιογράφος παρουσίασε ένα ιδιόχειρο σημείωμα του μουσικού, γραμμένο από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Στο σημείωμα, ο Δημήτρης Σταρόβας σχεδίασε το κλειδί του Σολ και έγραψε τα ονόματα του ίδιου και της συντρόφου του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε επίσης στην εκπομπή ότι η Άννα Σταθάκη δεν έχει φύγει ούτε στιγμή από το πλευρό του Δημήτρη Σταρόβα και ήταν εκείνη που τον μετέφερε στο νοσοκομείο όταν υπέστη το εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Είναι τυχερός που έχει αυτόν τον άγγελο δίπλα του. Ο άγγελος ονομάζεται Άννα Σταθάκη, που είναι κολώνα».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Αφρικανική σκόνη: 6 tips για να την ξεφορτωθείτε σε 5 λεπτά

Καιρός: Δυσοίωνες οι προβλέψεις για την θερμοκρασία τους επόμενους μήνες

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Πόσο διαφορετική θα έπρεπε να είναι η ζωή μου» – Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ