ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Δημήτρης Κόκοτας: Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του και τα πρώτα χαμόγελα

Γεωργία Κεφάλα
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 3λ. 36δ.

Στις 28 Μαρτίου, νωρίς το βράδυ, ο Δημήτρης Κόκοτας έκανε πρόβα στο πλατό του J2US μαζί με την παρτενέρ του, Τραϊάνα Ανανία. Ξαφνικά άρχισε να μην νιώθει καλά.

Δημήτρης Κόκοτας: Το χρονικό της περιπέτειας της υγείας του

Τρέχουν γύρω του, του δίνουν λίγο νερό. Όμως, ο τραγουδιστής δεν νιώθει καθόλου καλά. Το καταλαβαίνουν και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω του. Ειδοποιούν αμέσως ασθενοφόρο και οδηγείται στο Γεννηματά όπου οι θεράποντες γιατροί διαπιστώνουν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, στο ασθενοφόρο, ο τραγουδιστής υπέστη ανακοπή και για 8 ολόκληρα λεπτά προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Τα κατάφεραν! Όμως τα επόμενα 24ωρα κρίνονταν ιδιαίτερα κρίσιμα για την υγεία του.

Μουδιασμένοι όλοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και τα ιατρικά ανακοινωθέντα. Αρχικά οι περισσότεροι ήταν αισιόδοξοι πως επρόκειτο απλώς για μία σοβαρή αλλά σύντομη περιπέτεια υγείας του τραγουδιστή.

Στην πορεία όμως και όσο περνούσαν οι μέρες η αγωνία και η ανησυχία, κυρίως των δικών του ανθρώπων αλλά και εκείνων που τον έχουν αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια του, άρχισαν να χτυπούν… κόκκινο!

Η σύζυγός του, Κατερίνα, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv εκείνες τις ημέρες, δεν έκρυβε την αγωνία της για την εξέλιξη των πραγμάτων και ευχόταν όλα να πάνε καλά. Μιλούσε για τον σύζυγό της με τα πιο τρυφερά λόγια και όλες οι προσευχές της στο προσκεφάλι του -από όπου δεν έφυγε ούτε στιγμή- ήταν για εκείνον!

Η απογοήτευση και η αγωνία

Ο Δημήτρης Κόκοτας από την πρώτη κιόλας εβδομάδα νοσηλείας του στην εντατική, θεωρήθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς να τον αποσωληνώσουν. Και οι δύο προσπάθειες όμως των γιατρών, έπεσαν στο κενό. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στο οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος δεν έδειχνε σημάδια βελτίωσης. Μία τρίτη απόπειρα αποσωλήνωσής του ήταν η… χαριστική βολή για όλους εκείνους που αδημονούσαν να τον δουν και πάλι όρθιο. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον αφήσουν για λίγο ήσυχο, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και, εκ του αποτελέσματος, μπορεί να καταλάβει κανείς πως ορθά έπραξαν.

Δημήτρης Κόκοτας: Τα πρώτα χαμόγελα

Χρειάστηκε να περάσουν 27 ολόκληρα 24ωρα για να έρθουν τα πρώτα χαμόγελα και η αισιοδοξία. Γιατί η ελπίδα δεν είχε σβήσει ποτέ για τον Δημήτρη Κόκοτα καθώς όλοι όσοι τον γνώριζαν, ήξεραν πολύ καλά πως δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Στις 23 Απριλίου ήρθαν τα πρώτα αισιόδοξα μηνύματα από τους θεράποντες ιατρούς του αφού τον αποσωλήνωσαν και από την πρώτη στιγμή άρχισε να ανακτά τις δυνάμεις του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εύοσμος: Βανδάλισαν και ξερίζωσαν τα δέντρα που φυτεύτηκαν στην μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Μερομήνια 2024: Προβλέπεται να είναι δύσκολο το καλοκαίρι

Τα ζώδια του μήνα: Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς του ζωδιακού για τον Μάΐο

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ