Αττική Οδός: Κλειστός ο συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Δυτική Περιφερειακή Υμηττού

Αττική Οδός: Εξέδωσε ανακοίνωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού το βράδυ της Τρίτης.
αττική-οδός-κλειστός-ο-συνδετήριος-κλ-186198

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε ότι, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης, ο συνδετήριος κλάδος από το Αεροδρόμιο προς τη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού θα παραμείνει κλειστός από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, οι οδηγοί που κατευθύνονται προς τη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού θα πρέπει να ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή μέσω της Λεωφόρου Κηφισού.

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού το βράδυ της Τρίτης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί, με προορισμό τη Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου 15, στη συνέχεια στο φανάρι της Λ. Μαραθώνος να στρίψουν δεξιά και να κινηθούν για δύο (2) περίπου χλμ. επί της Λ. Μαραθώνος στην κατεύθυνση προς Ραφήνα έως τη διασταύρωση με την Οδό Πωγωνίου, όπου θα στρίψουν δεξιά ακολουθώντας τις πινακίδες «Προς Περιφερειακή Υμηττού» στην οποία θα εισέλθουν μέσω του Κόμβου Υ8 (Παλλήνης), χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίων.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι οδηγοί μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Αττικής Οδού ή να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 210 619 8000.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Καιρός – Κολυδάς: «Να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά στα Δυτικά και Βόρεια, έρχονται 2 διαταραχές»

Γιάννης Φέρτης: «Λύγισε» η Μιμή Ντενίση στην κηδεία του

Κηδεία Γιάννη Φέρτη: Συντετριμμένες οι τρεις γυναίκες της ζωής του στο τελευταίο «αντίο»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ