Άγιοι Ανάργυροι – Ξεσπούν θείοι της 28χρονης: «Αν ήταν πολιτικός ή βουλευτής θα είχαν φέρει 10 περιπολικά»

Άγιοι Ανάργυροι: Η τραγική δολοφονία της 28χρονης Κυριακής συγκλονίζει τους θείους της, οι οποίοι εκφράζουν την οργή και τον πόνο τους.
άγιοι-ανάργυροι-ξεσπούν-θείοι-της-28χ-182675

Η τραγική δολοφονία της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους έχει συγκλονίσει ολόκληρο το πανελλήνιο. Σε συνέντευξή τους οι θείοι της εκφράζουν την οργή και τον πόνο τους. Επισημαίνουν το άδικο της κατάστασης, τονίζοντας πως αν η Κυριακή ήταν πολιτικός, η αντίδραση θα ήταν διαφορετική. Αποκαλύπτουν ότι η νεαρή γυναίκα υπέφερε για πέντε χρόνια από τη σχέση της με τον δράστη, ο οποίος την κακοποιούσε και την απειλούσε συνεχώς.

Τραγική Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Οι θείοι της Κυριακής καταγγέλλουν την αδικία και εκφράζουν τον πόνο τους

Σοκαρισμένοι οι θείοι της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της.

«Αν ήταν πολιτικός ή βουλευτής θα είχαν φέρει 10 περιπολικά και η Κυριακούλα ήταν δύο βήματα από το Αστυνομικό τμήμα», λένε θυμωμένοι και στεναγχωρημένοι οι θείοι της αδικοχαμένης Κυριακής

«Όλοι εμείς δεν έχουμε τη δύναμη να κοιτάξουμε τη μάνα και να της πούμε κουράγια. Πέντε χρόνια την ταλαιπωρούσε και την κακοποιούσε. Αν εκείνος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της θα γυρνούσε σε αυτόν μόνο και μόνο για να σώσει την οικογένειά της», αποκάλυψαν οι θείοι.

Οι ίδιοι δεν έκρυψαν τον φόβο τους ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κακό και στους υπόλοιπους της οικογένειας που είχαν παιδιά και όχι μόνο στην Κυριακή, λέγοντας ότι θα υπήρχαν δύο και τρία θύματα.

«Δεν είναι ψυχάκιας, είναι δολοφόνος. Αν πάει σε ψυχιατρική κλινική θα νιώσει καλά και θα βγει. Στη θέση της Κυριακής θα βρεθεί άλλη κοπέλα.», λένε με φόβο.

Τότε ξέσπασαν σε κλάματα και είπαν: «Δεν μπορούμε να της πούμε κουράγιο γιατί δεν βγαίνει από το στόμα αυτό το πράγμα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιοι Ανάργυροι: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Έτσι απάντησε η ΕΛ.ΑΣ στην Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: «Συγγνώμη, την είχα σαν κόρη μου, δεν ξέρω γιατί το έκανε», λέει ο πατέρας του 39χρονου δράστη

Άγιοι Ανάργυροι: «Η γυναίκα φώναζε βοήθεια και ο αστυνομικός που ήταν στα 2 μέτρα, δεν βγήκε από το φυλάκιο»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ