«Βρέχει» μετρητά τα Χριστούγεννα: Έκτακτο επίδομα 600€ ανακοίνωσε μόλις ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη

βρέχει-μετρητά-τα-χριστούγεννα-έκτ-98243

Μιλώντας από την Τρίπολη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε την εφάπαξ ενίσχυση 600€ για τον Δεκέμβριο που θα αφορά τους ένστολους της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Ήταν υποχρέωσή μας να αυξήσουμε τις αποδοχές των γιατρών. Όλες οι αυξήσεις θα είναι αναδρομικές και από τον Ιανουάριο θα υπάρξει νέα προσαύξηση των επιδομάτων. Δώσαμε τη δυνατότητα οι γιατροί πλήρους απασχόλησης να μπορούν να λειτουργούν και ως ιδιώτες. Τιμώ τους γιατρούς του ΕΣΥ, ειδικά αυτούς που ανθίστανται στον πειρασμό να μετακινηθούν στον ιδιωτικό τομέα. Χωρίς τέτοια απόφαση θα χάναμε γιατρούς στο ΕΣΥ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

Σχετικά με το έκτακτο επίδομα των 600 ευρώ

«Όπως διαπιστώνετε έδειξα μια φωτογραφία της βασικής μας διαφοράς στο πολιτικό σκηνικό. Άλλοι μόνο φωνασκούν και άλλοι σχεδιάζουν και δρουν. Να ανακοινώσω δυο κεντρικές αποφάσεις. Πρώτον, με βάση μεγάλες δυσκολίες της αγοράς διατηρείται για ένα χρόνο ακόμα το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις. Δεύτερον, με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, χορηγούμε εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού. Όλο το προσωπικό θα λάβει το Δεκέμβριο και 600€ ανά υπάλληλο».

Βίντεο: Επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ